artpigment-logo-GCV-met-tekst.png

Naadloos fotobehang

Zowel blanco als beprint is een fotobehangdoek de innovatieve wandbekleding waarmee u zowel muren als plafonds (akoestische spanplafonds) op een snelle, kostenbesparende maar vooral exclusieve manier afwerkt.

Een hoogwaardige naadloze afwerkingsgraad en sublieme printkwaliteit bieden u de kans om specifieke ruimten binnen uw woning of handelszaak op een schitterende manier te verfraaien.

Hierme creëer je niet alleen een visuele meerwaarde maar het is ook een praktische toepassing voor de aanbekleding van wanden in publieke ruimtes.

Men reduceert in combinatie met een geluidsabsorberende vezelwol tot 90 % van de akoestische waarde binnen een ruimte.

Meer informatie

Een blanco toepassing is o.a. ook de oplossing voor een strak, egaal wit en akoestische plafond of een projectiewand voor bv. Home-Cinema.

Elke interieur heeft een specifieke functie, een bepaalde stijl, een typerende sfeer en is per definitie telkens uniek.

Het is dan ook van groot belang een passend beeld te integreren in uw ruimte om het foto-effect ten volle te laten werken.

Een behangdoek verbeterd aanzienlijk de akoestiek daar deze geplaatst wordt in een profiel dat zich op 12 mm van de bestaande ondergrond bevindt.
De 250.000 microperforaties per m² laten het geluid toe om het materiaal te penetreren en terug te laten kaatsen via de ondergrond op het geluidsvangnet van het doek.

Minder informatie

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.